YouTube Facebook Twitter

showcase zmi

Рожать нельзя повременить: почему семейная политика в Украине не дает результатов

11:07 / 17.03.2015 — Диденко Юлия

Чтобы обеспечивать достойную старость пенсионерам и развитие детей до начала ими собственного трудового пути, в стране должно быть достаточное количество экономически активных людей. В контексте демографического кризиса, связанного со старением нации, эффективная семейная политика, в будущем способна решить многие проблемы общества и государства.

Детальніше...

"Вікно в Європу". "5 канал" розповів про впровадження проекту.

zdr-5-06-2014«5 Канал» розповів про пілотне впровадження механізмів реінтеграції батьків до професійної діяльності після відпустки для догляду за дитиною, яке здійснюється у рамках проекту «Знову до роботи…»

Детальніше...

Щоб кар`єра не стала єдиною дитиною в домі

Мальцева-1
Парламентська газета «Голос України» розповіла про виставку соціальної реклами, що пройшла у Києві в рамках конкурсу «Сім’я і робота – наша турбота». У статті йдеться про високий рівень виставкових робіт, спрямованих на розв’язання проблем гендерної рівності у питанні поєднання сімейних обов’язків (догляд за малими дітьми) та кар`єри, формування цивілізованих форм взаємовідносин роботодавців та працівників з сімейними обов’язками, а також створення умов для успішної реінтеграції батьків до професійної діяльності після відпустки для догляду за дитиною.

Детальніше...

Не пропустіть дитинства свого чада!

Ільїна-1
Під таким заголовком вийшла стаття у газеті «Урядовий кур’єр», у ній учасники конкурсу соціальної реклами – діти і молодь – розповіли, якою вони бачать щасливу сім’ю.

"Своїми роботами хочу звернути увагу батьків на те, щоб, перебуваючи на роботі, пам’ятали, що їх чекають удома, - розповіла кореспонденту Ользі Прокопенко, - одна з учасниць конкурсу. Особливо це стосується чоловіків. Шановні, не пропустіть періоду дитинства своєї дитини, бо трапляється, що у батька робота, робота, робота… Участь в конкурсі — просто від душі. Хотілося б, щоб хтось з перехожих побачив мою роботу десь на вітрині магазину чи деінде і після цього прискорив ходу додому, бо там же на нього чекають".

Детальніше...

Актуально

Конкурс Кращий роботодавець

jour bn

Архів

Конкурс соціальної реклами

Дослідження Проекту

Наші публікації на Фейсбук

Інфографіка


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /var/www/znovudoroboty/znovudoroboty.org.ua/modules/mod_flexi_customcode/tmpl/default.php on line 24

Strict Standards: Non-static method modFlexiCustomCode::parsePHPviaFile() should not be called statically in /var/www/znovudoroboty/znovudoroboty.org.ua/modules/mod_flexi_customcode/tmpl/default.php on line 54

Давайте знайомитись

Буклет про проект
Буклет про проект

Наші друзі

Університет, дружній до сім’ї
gurthorizontal285