YouTube Facebook Twitter

showcase news

Розпочато роботу з адаптації нормативно-правової бази

У лютому розпочала роботу робоча група з розробки проектів законодавчих та нормативно-правових актів щодо гармонізації професійного і сімейного життя. Діяльність робочої групи має на меті адаптувати європейське та міжнародне законодавство до законодавства України.

До складу групи, окрім експертів Проекту, увійшли представники Міністерства соціальної політики України, організацій-партнерів – Федерації роботодавців України, Федерації профспілок України, тощо.

Основне завдання робочої групи -  розробити проекти нормативно-правових актів для запровадження моделі (механізмів) реінтеграції матерів і батьків після відпустки по догляду за дитиною, їх успішного професійного повернення на ринок праці та забезпечення рівних можливостей для участі в економічному житті.

Законодавча та нормативно-правова база розроблятимуться за результатами апробації механізмів професійної реінтеграції, які передбачені завданнями Проекту.

Коментуючи діяльність робочої групи керівник Проекту Наталя Кравченко зазначає, що «зміни, які планується розробити і запропонувати державі і роботодавцям, сприятимуть підвищенню конкурентоздатності жінок на ринку праці, зробить комфортним повернення до роботи працівників з сімейними обов’язками і дозволять гармонізувати їх сімейне і професійне життя.»

Актуально

Конкурс Кращий роботодавець

jour bn

Архів

Конкурс соціальної реклами

Дослідження Проекту

Наші публікації на Фейсбук

Інфографіка


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /var/www/znovudoroboty/znovudoroboty.org.ua/modules/mod_flexi_customcode/tmpl/default.php on line 24

Strict Standards: Non-static method modFlexiCustomCode::parsePHPviaFile() should not be called statically in /var/www/znovudoroboty/znovudoroboty.org.ua/modules/mod_flexi_customcode/tmpl/default.php on line 54

Давайте знайомитись

Буклет про проект
Буклет про проект

Наші друзі

Університет, дружній до сім’ї
gurthorizontal285