YouTube Facebook Twitter

showcase partnews

Минулого місяця на одне робоче місце претендувало більше 6 кандидатів

У лютому показник конкуренції на ринку праці збільшився.

Якщо в січні на одне робоче місце претендувало майже 6 пошукачів, то в лютому конкуренція складала вже більше 6 кандидатів на вакансію, йдеться у дослідженні Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна.
Найбільше складностей при пошуку роботи відчувають топ-менеджери, юристи та фінансисти. Вперше за тривалий час до рейтингу професійних сфер з найвищою конкуренцією потрапило виробництво.
У зв’язку з низькою активністю роботодавців і помітною активністю пошукачів у лютому дещо підвищився показник конкуренції. У лютому він склав 6,6. Це означає, що на одне робоче місце претендує понад шість пошукачів.
Найвища конкуренція спостерігалася в Києві та області, а також у Рівненській, Запорізькій та Вінницькій областях. Найнижчі показники конкуренції у лютому були в Чернівецькій, Львівській, Волинській і Кіровоградській областях.
Рівень конкуренції у Донецькій і Луганській областях уже перевищує показник 14 пошукачів на одне місце й далі зростає.
У лютому помітно змінився ТОП-5 проф. сфер із найвищою конкуренцією. Значно впала конкуренція серед керівників (з 17 до 10 претендентів на одну вакансію). Уперше за тривалий період часу до ТОП-5 потрапила проф. сфера “Виробництво”. Раніше ця проф. сфера належала до галузей із найнижчою конкуренцією. Такі зміни пов’язані зі зменшенням кількості вакансій і збільшенням кількості резюме у цій проф. сфері.

Актуально

Конкурс Кращий роботодавець

jour bn

Архів

Конкурс соціальної реклами

Дослідження Проекту

Наші публікації на Фейсбук

Інфографіка


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /var/www/znovudoroboty/znovudoroboty.org.ua/modules/mod_flexi_customcode/tmpl/default.php on line 24

Strict Standards: Non-static method modFlexiCustomCode::parsePHPviaFile() should not be called statically in /var/www/znovudoroboty/znovudoroboty.org.ua/modules/mod_flexi_customcode/tmpl/default.php on line 54

Давайте знайомитись

Буклет про проект
Буклет про проект

Наші друзі

Університет, дружній до сім’ї
gurthorizontal285